• ANVR lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • 30 jaar ervaring
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen!
Uw specialist in schoolreizen en groepsreizen

Duurzaam Toerisme

Als organisator van de Londen-reis, ben ik uitermate tevreden over de service van Claudia en Excalibur Tours. Ze zorgen voor maatwerk, een goede voorlichting en perfecte afhandeling. Zeer tevreden!!
Adrie, Docent Engels
Onze school is al jaren tevreden klant bij jullie.
Mw. de Boer, Docent Frans
Wat is het toch fijn zaken doen met jullie en vanaf begin tot eind is alles goed geregeld en het contact is fijn met Laura, met het hele team overigens. Graag tot de volgende reis!
Chantal, Coördinator Bovenbouw
Wij zijn weer terug uit Barcelona, wat een heerlijke stad en wat een leuk programma, bedankt voor de suggesties! De leerlingen hebben genoten en wij daardoor ook, we hadden geen omkijken naar de organisatie, wat fijn dat jullie dit uit handen nemen. Tanya bedankt voor alles!
Mevrouw Visser, Leraar Maatschappijleer
Dit jaar voor het eerst naar een andere bestemming: Israël, ik vond het heel spannend maar door goed advies en kennis van Dainy is het uiteindelijk helemaal goed gekomen en hebben de studenten er weer een onvergetelijke ervaring bij.
Koen, Docent handel en verkoop
Alles was van A tot Z goed geregeld, (vlucht, transfers, hostel, maaltijden en alle excursies) We hebben een zeer interessante reis gehad naar Krakau. Alle leerlingen waren onder de indruk, Dit vergeten ze niet meer.... daar doen we het voor!
Dhr. Blom, Coördinator VWO
Margot, bedankt! de werkweek Berlijn en Praag was weer een groot succes, bedankt voor al je hulp en informatie. Ik kom snel weer bij je terug.
Menno, Manager Evenementen
Wij organiseren al 15 jaar onze Parijs reis via Excalibur tours, heel fijn dat er altijd word meegedacht, dat stellen wij als school zeer op prijs.
Mw. Appèl, Docent Frans
We zijn met een grote groep vrienden naar Lissabon geweest, als advies hebben wij een fietstocht gedaan door de stad, dat was gaaf! We hebben ook nog het stadion bezocht en heerlijk gegeten, alles was tot in de puntjes geregeld, we hebben genoten! Bedankt!
Joris Snelders

Onze partners, uw garantie

  • Brancheorganisatie ANVR
  • SGRZ
  • Stichting Calamiteitenfonds Reizen